Indul az első KULTIK POPCORN Maraton

2023. ápr. 24

Enter some text...INDUL az első KULTIK POPCORN Maraton! Április végén újraindítjuk a már jól ismert egy hetes Maraton műsorunkat, mely idő alatt az elmúlt hetek kedvenc filmjei tekinthetők meg kedvezményesen. A KULTIK első POPCORN Maratonján azonban a szabályok kicsit változnak, ezúttal ugyanis a kedvezmény nem a mozijegy árán jelentkezik, hanem azonnal a büfében.

Április 27 és május 3 között minden vetítésre megvásárolt mozijegy mellé, egy 500 Ft értékű kupont adunk, amit rögtön (vagy április 27 és május 3 között) a mozibüfében értékesíteni is lehet. A megjelölt időszakban minden érvényes jeggyel rendelkező nézőnk beválthatja kuponját. Választhat kedvenc mozis nasijai közül: pattogatott kukorica, nachos, más édesség, vagy üdítő, és kedvezményesen vagy akár ingyenesen is büfézhet, egy egész héten keresztül. A KULTIK POPCORN Maraton kupon felhasználható mozis ajándéktárgyakra is.

Az első KULTIK POPCORN Maraton műsora ezúttal is tele lesz izgalmakkal, hiszen az elmúlt néhány hét legnépszerűbb filmjei kaptak benne helyt, mint például, az AIR, John Wick 4, Gyönyörű sorscsapás, a Pápa ördögűzője, Amitől félünk, Magic Mike utolsó tánca, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, Nemzet aranyai, Creed 3, Kokainmedve, SHAZAM 2, Sikoly 6, Az ember akit Ottónak hívtak, vagy a Galaxis őrzői 3. rész premier előtti vetítése.

A POPCORN Maraton alatt gondoltunk a gyermekekre is vetítésre kerül a: a Super Maris Bros: a film, Bogyó és Babóca 5 – hónapok meséi, Múmiák, Csizmás, a kandúr.

*A KULTIK POPCORN Maraton kupon kézpénzre nem váltható, és a FOODPANDA boltban nem érvényes.