Jegyár

 
  Jegyáraink Teljes ár Kedvezményes ár
  3D műsor 1390 Ft 1190 Ft
  2D műsor 1290 Ft 1090 Ft
  Moziünnep 990 Ft
   

  Bevezetjük a gyermek (6 éves korig), diák és törzsvendég kedvezményes árú jegyet.
  Kedvezményes jegyre jogosult minden gyermek és diákigazolvánnyal rendelkező személy.

  Tájékoztató a 3D mozijegy vásárláshoz:
  3D mozijegy vásárlása esetén egy darab 3D szemüveg bérlésére is sor kerül annak érdekében, hogy meg tudja nézni a filmet 3 dimenzióban. 3D műsor esetén a jegyár tartalmazza a 3D szemüveg használatának díját is. A választott filmet csak a mozi személyzete által biztosított 3D szemüveggel tudja megnézni és a film vetítését követően át kell adni a mozi személyzetének. Amennyiben a szemüveg megsérül vagy elvész, abban az esetben a szemüveg bérlője 12.500 Ft kártérítés megfizetésére kötelezhető.

  Célunk, hogy megháláljuk törzsvendégeink szeretetét és ragaszkodását.
  Így bevezetjük a törzsvendég kártyát. A névre szóló kártya 1000 Ft-ba kerül egy főnek, egy évre, amit a mozi pénztárában lehet megvásárolni. Aki beruház egy ilyen kártyára, az egy éven át jogosult a kedvezményes jegy vásárlására, tehát aki legalább két havonta egyszer vendégünk, annak megéri csatlakoznia a salgótarjáni mozirajongók táborához.

  Két havonta megrendezésre kerülő salgótarjáni moziünnep 990 Ft/fő áron!
  Évi 5-6 alkalommal rendezünk egy-egy hetes mozimaratont, amikor is megpróbáljuk elhozni azokat a filmeket, amelyek kimaradtak, és visszahozni a legnagyobb sikereket, így egy hét alatt 10-15 filmet vetítünk. A salgótarjáni moziünnepen lehetőség lesz 990 Ft/fő áron megnézni valamennyi 2D-s és 3D-s alkotást.

  Reméljük az élmény - amit a megújult salgótarjáni mozi nyújt - megéri ezt az árat és még sokáig vendégeinkként köszönthetjük Önöket!


Oszd meg ismerőseiddel!

Filmek